Dagvaarding

Invordering bij particulieren en betwiste facturen

U wil op de kortst mogelijk termijn een vonnis bekomen? Boek snel resultaat via Be Paid!

 

1.

Upload uw factuur via onze website en vul het formulier in. Bij Be Paid duurt dit nog geen 5 minuten! Uw aanvraag is vrijblijvend en wordt meteen doorgestuurd naar onze partners. Bij niet-betwiste zaken ontvangt u al na 2 dagen een offerte. Werden bepaalde facturen betwist, dan zal één van onze advocaten u persoonlijk contacteren voor een bespreking, waarna u van hem een offerte zal ontvangen.

2.

Na een adrescontrole gaat de gerechtsdeurwaarder ter plaatse bij uw klant en betekent daar de dagvaarding. De solvabiliteit van uw klant wordt bij die gelegenheid aandachtig bekeken. Reeds bij de betekening ligt de nadruk op bemiddeling en wordt altijd rekening gehouden met de vastgestelde omstandigheden en de situatie waarin uw klant zich bevindt, om de recuperatiemogelijkheden te maximaliseren. Indien vermoed wordt dat de invordering erg moeizaam of onmogelijk zal zijn, krijgt u hierover bericht en wordt het door u betaalde voorschot integraal terugbetaald. 

3.

Na betekening van de dagvaarding, kan uw klant alsnog contact opnemen met het gerechtsdeurwaarderskantoor om de zaak te regelen. Doet hij dit niet dan komt de zaak voor de rechtbank en wordt er een vonnis geveld.  

4.

Wanneer u een vonnis in uw voordeel heeft bekomen, kan de gerechtsdeurwaarder overgaan tot betekening, al dan niet gekoppeld aan een bevel tot betalen. In het kader van de uitvoering kan de gerechtsdeurwaarder via verschillende wegen druk uitoefenen om zo de betaling af te dwingen (beslag op inboedel, lonen, bankrekeningen, wagens, gebouwen, ...).
 

Voordelen van een dagvaarding via Be Paid 

Onze experts en advocaten behandelen uw dossiers direct en trachten op een zo kort mogelijke termijn vonnis te bekomen.

Be Paid werkt hiervoor samen met juridische experts, advocaten en gerechtsdeurwaarders over heel België.  Door steeds beroep te doen op lokale partners, gevestigd in de regio van uw debiteurs, kunnen wij snelheid van handelen combineren met een degelijke kijk op de solvabiliteit van uw klant. 

In 4 stappen kan u dus een vonnis bekomen, waarmee een gerechtsdeurwaarder de gedwongen uitvoering kan bewerkstelligen. De door u voorgeschoten dagvaardingskost wordt steeds doorgerekend aan uw klant en wordt u bij recuperatie integraal terugbetaald. Why wait? Be Paid!