Waarom kiezen voor BE PAID?

1.
Wij zijn géén advocatenkantoor en hebben er dus geen enkel belang bij dat er toch voor een duurdere, klassieke invorderingsprocedure wordt gekozen waarbij een advocaat gaat pleiten voor een rechtbank, met alle extra kosten en onnodig tijdverlies daaraan verbonden.
 
2.
Wij hebben een NATIONAAL netwerk van gerechtsdeurwaarders zodat al uw onbetaalde facturen over het hele Belgische grondgebied kunnen worden geïnd binnen de kortst mogelijke termijn.
 
3.
Wij leggen de klemtoon op het behoud of het herstel van de goede relatie tussen u en uw klant, zodat er in de toekomst nog zaken kunnen worden gedaan in alle vertrouwen. De door ons aangestuurde gerechtsdeurwaarders gaan steeds bemiddelend te werk, en maken enkel gebruik van de voor u én uw klant goedkoopste en snelste invorderingsmethode, zonder aan daadkracht te verliezen indien een akkoord tot betaling niet wordt nageleefd.
 
4.
Bij elke opdracht tot invordering via dagvaarding of Cros bezorgen wij u GRATIS de resultaten van een solvabiliteitsonderzoek ter plaatse, waarbij de financiële situatie van uw klant zo goed mogelijk wordt ingeschat. Op die manier willen wij u in uw ondernemen ondersteunen, o.m. bij uw beslissing om in de toekomst nog diensten of goederen te leveren aan een welbepaalde klant.
 
5.
It's easy as one, two, three! Het gebruiksgemak van onze website is onovertroffen. Wij hebben het uploaden van onbetaalde facturen en invoeren van gegevens zo snel en kort mogelijk gemaakt, zodat u uw kostbare tijd niet hoeft te verspillen met invullen van ellenlange formulieren en beantwoorden van vragenlijsten. Onze medewerkers halen de nodige gegevens uit de door u geüploade facturen, waarna u nog een overzicht krijgt ter controle en bevestiging. U ontvangt geen onnodige spam mails van ons.
 
6.
Werkt uw onderneming met SAP of courante facturatie- en boekhoudsoftware (Teamleader, Billit, Tentoo, Exact, Yuki, ...)? Onze IT'ers zorgen voor een naadloze integratie met uw software, waardoor uw dossiers na afloop van uw eigen aanmaanfase automatisch worden doorgestuurd voor een snelle invordering door Be Paid.
 
7.
Voor een makkelijke opvolging van al uw lopende dossiers kan u een rechtstreekse login op Tagorweb krijgen, de software van de gerechtsdeurwaarder die uw invorderingsdossiers behartigt, waardoor u de vooruitgang van uw dossiers van bij u thuis op de voet kan volgen.
 
8.
Naast een snelle, goedkope en daadkrachtige invordering, bieden wij nog extra, optionele diensten aan via onze partners, zoals het versturen van een aanmaning, een uitgebreid solvabiliteitsonderzoek of de optimalisatie van uw factuurvoorwaarden.
 
9.
Incentives, yes please! Als dank voor het uitbesteden van uw debiteurenbeheer leggen wij u graag in de watten. Regelmatig verloten wij vip concert-, theater en festivaltickets in samenwerking met Zanzibar en Live Nation onder al onze klanten. Want met alle vrijgekomen tijd, die u niet langer hoeft te spenderen aan het najagen van onbetaalde facturen, kan u gerust iets leuk en ontspannends doen.
 
10.
Bezorgt u ons meer dan 10 dossiers per maand? Dan belonen wij u met speciale voorwaarden, waardoor er niet langer voorschotten moeten worden betaald, en bieden wij u exclusieve kortingen aan op onze basistarieven voor aanmaningen en solvabiliteitsonderzoeken. Aarzel niet en neem vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie hierover.